CONVENTIONEEL GETEELD

Assortiment

Onze producten worden geteeld in Nederland, Spanje, Israël en Mexico. Gilad Produce BV is in staat om jaarrond een compleet AGF pakket aan te bieden van sla tot kruiden. Onderstaand een overzicht van ons kernassortiment.

Altijd vers en
direct van de teler

House of greens staat voor hoogwaardige kwaliteit waar onze verse producten aan voldoen. Onze vakkundige telers bevinden zich over de hele wereld. Klimaatverschillen en lokale omstandigheden maken dat we voor verschillende producten en afzetmarkten de perfecte teler hebben.

Assortiment

Conventioneel, Biologisch of beide? House of greens is in staat om jaarrond een compleet AGF pakket aan te bieden van sla tot kruiden. klik hieronder voor een overzicht van ons kernassortiment.

Kwaliteit &
voedselveiligheid

Voor zowel onze producten als onze werkwijze geldt dat wij kwaliteit en voedselveiligheid voorop stellen. Ons assortiment is opgedeeld in conventioneel en biologisch geteeld product, voor beiden geldt dat onze telers de benodigde certificaten bezitten.

Chili Festival

Ons assortiment chili pepers is een waar ‘feest’ voor de liefhebber! Chili Festival bestaat uit pepers van alle soorten, maten en scoville waarden.

Cuckies

Onze mini komkommers zijn misschien klein van formaat maar groots in smaak. Deze gezonde snack is onweerstaanbaar!